Talking about

På tal om Thehills kolla vad söta Whitney & Lauren på de här bilderna



trallaaallaa

Haar inge att skriva ooom... JAg vill bara åka till fucking tjetjenien! Jag är så himla trött på SWEEEDEN!!!!
GRRH!!
Kolla på nya avsnittet av The Hills förresten..Det som really va kul med det va egentligen att se '' next time on..'' Eller rättare sagt att se det som kommer hända under hela säsongen- Asså Jayde och Kristin Ihop= BIG NONO Hahaha Jag dör vilka galna bitches
Lauren klädde sig såå mycket snyggare än Kristin..trååkmåns Hon har typ bara shorts på sig hela tiden ju.




Robin. Lisa & moi efter vår filmkväll

Robins härliga scones :)

I've let you go, now let go of me babe

Or is it the other way around? Helt plötsligt så bara fanns det där rakt framför mig,jag kollade om och om igen helt förbluffad och lite imponerad. Helt plötsligt så var allt på sin plats där det borde vara men för tillfället inte är. Helt plötsligt kände jag ett svep av ett moln, hett men ändå iskallt stryka sig över mig och sakta försvinna men ändå stanna. Helt plötsligt frös jag till, höll andan och bara stirrade. Men sedan insåg jag vad det var jag stirrade på. Jag slutade frysa, slutade stirra, slutade hålla andan, återvände till verkligheten. Men varför försvinner fortfarande inte detta stora mörka, så kalla men ändå så heta molnet för?

Japp..iaf så att säga..det var en trevlig dag idag med Heda och hennes bror, vi drog till bergvik, åt,fikade och hade det bara trevligt, vi var ett härligt gäng tjetjener haha! Tack för en fin dag,ni är verkligen en av de få och tyvärr kanske också de ändå tjetjener som vi kan känna oss som oss själva med, där man inte behöver vara tillgjord till någon man inte är eller förväntas att vara!:) Kommer verkligen att saknas stort! Sov så gott nu..iaf ni som inte druckit kaffe och Kan sova:) puss.

Sunday

Tjenis penis! Jag nattbloggade igår men vettefan vart de inlägget tog vägen..whatever,idag kommer min kompis heda från örebro hit,underbar den tjejen,de ska bli kul,de ville (hon och hennes storebror)träffa oss innan vi åkte. De kommer runt 3 nångång,nu ska jag ut med min lillebror för att mamma o syrran ska få fixa och dona ifred, han kom just in till mig lyfte på armen och sa Lukta! Haha! Jag såg värsta fläcken på hans tröja,han har typ vattnat sin armhåla med lilla systers parfym Hahaha!

Speak out if you'do,your not easy to find.

Hello blog! Idag skulle jag och två från klassen gå ut men sen sa the bitch att hon också ville med så ja backa ut..jag orkar verkligen inte med några negativa människor runt omkring mig just nu,och att själv riskera att hamna på dåligt humör känner jag inte heller för. Varför ska det alltid finnas någon som denna i en klass,shit, vi klarar oss utan också!! Idag har jag iaf spenderat dagen åt att ..åtminstone försöka att hjälpa till med packningen..allt känns ju fortfarande så unreal så man orkar inte riktigt ta tag i skiten och packa in saker..känns som att det inte borde göras..de är väl klart att sakerna ska vara framme,det har de ju alltid varit? Men nej,nu ska det faktiskt bort och inom en månad stå någon annanstans. Något mer som jag nu stör mig på,spec hos the bitch,är att folk för sin egen uppmärksamhet alltid vill trampa på andra,eller utnyttja en. Som för några dagar sen..på mattelektionen högt,så hon kan vara säker att allas blickar kommer on her- asså Madina,vad är det med diig idag då? Jag:jaha,vad är det med mig idag? Hon: ja..hehe(typ generad över att jag kollade på henne som att hon va crazy o gud vet vad denna tjejen har för sig) ja..du ser så ledsen ut..säger hon med mycket lägre och mjukare röst..ja ba aha..jag tror inte ja har skrattat så mycket som ja gjort på den här lektionen nånsin i mitt liv så jag vet faktiskt inte vad du snackar om...hon typ mumlade något och fortsatte med sin matte..assa så jävla pinsamm,har du något att komma med kom med något vettigt,vill du ha uppmärksamhet gör det på ett vettigt sätt! De som ropar ut saker så jävla onödigt högt i klassrummen o skämmer ut sig själva är bara patetiska och I feel bad for them... Uh! jag och Silav igår när vi som vanligt tjockade oss i sköna solen:) haha visst ser det ut som min älsk drar en michael jackson?

No school please

Hej cuties! Ska alldeles strax sova men ja tänker inte ge mig innan ja fixat jävla skiten på mobilen så att jag äntligen kan ladda upp bilder..och hoppas att det fungerar nu! Idag var jag inte i skolan,inte igår heller,inte i iaf,ja stod utanför en stund,snacka med akram,sen såg ja lisa och vi gick hem till henne och kollade på benjamin button,vilken bra film!filmer som får mig att gråta får toppbetyg av mig oftast! Vi hade det mysigt framför filmen,proppade godis i oss och var glada över att vi skippade historia provet hihi..imorn ska vi ha fotografering,jag o arda diskuterade vad man skulle ha på sig..kanske inget? här är en upponer bild på mig och emelie på i2 förra veckan

En dag med emelie,en kväll med mycket plugg och ett hejdå till vecka 38!

Hello Hello! Idag var jag med emelie igen,den där underbara härliga människa! Vi drog till i2..vilket var både tråkigt och jättekul på samma gång(?) det var mest bonde människor och väldigt få människor där,det var typ 50kvm stort och det fanns inte normal mark utan det var mitt på ett gräsfält..men ja o emelie hade kul där i en typ halv timme lr hur länge vi nu var där:) vi åkte en karusell (emelie övertalade mig genom att säga att det är tradition hahaha!)och den var inte låst så det var läskigt.. Eller a vi märkte ju knappt av d men ändå! Sen fanns det två bajamajor där och vi såg en kärring springa-asså verkligen störta dit,o vi bara okej..diskret..hon måste bajsa...väldigt rejält också tydligen,medan vi stod där vid dom där blåa två bajamajorna ett bra tag och snackade kom vi på att herregud är hon fortfarande där inne!och ja de var hon,när vi såg henne komma ut kom det roliga,hon typ log mot oss och mot alla andra,med näsan högt uppe i vädret..såg nästan stolt ut,och då säger emelie happ,hon såg nöjd ut..och vad gör Madina då jo hon viker sig dubbelt och dör av skratt. Ja..sen tog vi bussen in till stan,ja kollade skor,köpte skor(som ja inte längre är nöjd med)..sen gick vi till bk och åt,sen köpte vi godis..mycket godis,sen blev vi tjocka och åkte hem:) jag kan inte ladda upp bilder från mobilen så de får bli imorgon lr ngt,inlägget här nere skrev jag igår morse,och det kom inte upp förrän nu liksom..aja. Nu sitter jag framför IB's tjocka feta histora bok på 1000+ sidor och försöker få in 40 utav dom i hjärnan.jag har kommt till 2 iaf..och ja har prov på tisdag..ja sa ju det,det är nu de kommer-prov efter prov! Jag skrev ett inlägg förut som vad som hade hänt under veckan i fredags också men god knows vart det har tagit vägen,får väl visa lite bilder imorn om ja kmr orka,men ja...en ny vecka på väg och juste grattar alla muslimer på ramadanavslutningen eller hur man nu säger det på svenska:) hoppas ni har lagt åtminstone några tankar på viktiga saker höhö puss/ Madin

19 i 9:e

Tjosan bloggen,god morgon... imorgon åker vi inte till tjetjenien som vi skulle. Changed plans,avbokade biljetter eftersom den enda anledningen vi egentligen skulle åka dit så tidigt var min farbrors bröllop. Men min farbrors blivande frus- farbrors fru dog i cancer förra månaden r.i.p...vilket då innebär att man inte ska ha bröllop. Så då blev bröllopet flyttat till den 3:e okt ist. Men då blev min farbrors blivande frus äldsta släktingar lite upprörda och sa nonono..ni ska följa religionen och vänta med bröllopet i 40 dagar..så gör man inom islam,när någon dött så sörjer man i 40 dagar och då får man inte ha några festligheter på g. Ja..alltså blir bröllopet av runt det 20e okt vilket innebär att vi kommer åka runt den 14 okt..lite trist tkr ja eftersom om vi hade åkt imorn skulle ja missat precis alla jobbiga prov vi kommer ha vecka efter veckan nu..

Life is a BITCH

As we all know men ändå vem vill inte bli påmind så att säga?
Livet är bajs orätvist och konstigt och oförståeligt och grovt o lite så där....Men emelie....hon tyker att livet är någonting som är positivt, hon ser motgångarna som något positivt som man ska ta sig igenom( What doesn't kill you makes you stronger) lägger hon till.. man lär sig mycke säger hon... aaaaaaaaa va tkr ni... är ni on team madina eller team emelie??
Ok ja vet redan... Svara inte, Men ändå! Livet är a BIIIAAAATCCHH

Gute nacht

Juste! Tack så mycke Silav för birth-dags presenterna:) :) så himla söt du är! Inte ens elita gav mig en tex fan! Älskar dig sötnos, fan kommer ja göra utan dig när ja flyttat? Puss på dig.

Jag dör,kan du inte bara vara normal! I hatar him.

Jag är bara så jävla trött på att slösa tid på dig, att låta mina tankar b all about you sometimes. Du lever i din lilla värld där du tror att du gjort det du ska och att jag bara ska ställa mig framför dig och ha tagit steget. Men sanningen är någonting helt annat än att du har lämnat mig informerad om var du står och var vi står.Sanningen är att du behöver komma ur din lilla värld där du tror att allt du gjort är tillräckligt och det nu är jag som måste agera. Du behöver låta mig veta,utan dina jobbiga jävla ledtrådar som ingen annan än du ändå fattar. Du behöver inse att vi inte bara är du,och inse att saker du gör sällan är de rätta sakerna och inse att du dödar mig när jag fortfarande vill ha dig även om du gör fel,lämnar mig oinformerad,har dina jävla jobbiga ledtrådar och lever i din dumma lilla egna värld.

furfurfurfur

I wan't one! I need one!
Aa.. jag vill ha en fin päls, jag måste ha en förfasen...de här är ju VACKRA!!!
Haha jag tkr om JLo's Schhh x)
När jag var i skhlm letade jag arslet av mig efter en Päls men hittade ingen bara korta och/eller för stora/långa.
Men min sýster köpte en Svart väldigt snygg i Gbg igår, men hon ångra sig så nu har hon lagt ut den på blocket- så ní som vill ha en svart päls- checkcheck.

Ajuste, igår fick jag mina glasögon men ja trivs inte alls i dom, känner mig så ugly att säkert alla myggen tom också gör det. Usch. Och så får jag huvudvärk av dom också.
Vi skulle gå på bio med klassen idag men ja tror inte att jag pallar, min huvudvärk mördar!

Pusshej!♥

nonstop

asså ja veeeeeeeet att ja bara visar massa klääder här, men vafan! När man ser ögongodis så vill man ju dela med sig, de är för pretty att hålla för sig själv så att säga :)

Jag dör. Fast den är inte från Marchesa.

Klicka och dö ni med :)


Sista bilden på designarna, Marchesa, så himla duktiga. Rena living art.


when I was a little child I never had this on my mind but now it is like it is and I don't think it's gonna be a change but I'm never gonna leave it I'm always gonna keep it



your heart's like an engine


Imorngon ska jag bli duktig i skolan igen (:


She lost her soul to a man so heartless

När jag blir stor- då vill jag bli Carolina Gynning.


Straight through my heart a single bullet got me I can't stop the bleeding

HEJHEEEEJ!!!!
Har just suttit här med silav, vi åt ett helt twisterpacket för oss själva idag btw-fetisar vi är ! Men nu har Silavoo gått..
Jag märkte btw att jag hade uppdaterat miljoner ggr att ja va i stkhhlm- både här o på facebook. men ni som fatta att de va ett ''råkande'' .. hade rätt ;) Internet på mobben va cp't så att säga.
Stockholm va kul! Blev inte mycke shopping för min del kan man inte påstå men ja träffade vänner o de var kul :)
Vi bodde hos en kompis på kungsholmen (mitt i skiten yao) och de va hur mysigt som helst, åkte till åberga för att träffa vänner där med, sen danderydx2, aa..vart var vi inte liksom..ÄLSKA stockholm yao, kom tillbaka till kd och pissade ner mig lite av all torrhet..fast då kanske man inte kissar..aja iaf..fönnöbönnö vare iaf..

IAF. (mitt nya ord) .. aa .. iaf... Vet inte va ja ska skriva men ja känner för att berätta att ja är avundsjuk. Det är ja på lite folk här o där ofta men ja är också alltid glad för dom som ja är avundsjuk på- men denna gången är det lite svårt faktiskt. Och NEJ nu syftar jag inte på att Kenza kiiiiiiiiiiinnnnsssaaa så att säga fick träffa mina männ miiiiiina, utan ja syftar på en Sara Blomquist från lilla fitthålan Karlstad. Hon gick på tingvalla för inte så längesen, och ja har´följt ganska bra hur hon har vuxit sig större och större i modell branchen- o jag kan ju säga såhär- de har inte varit lätt .... FÖR MIG!

Kolla själva:

Hon är överallt

på alla affischer

öppna vilken tidning som helst och vipps there she is..

Alexander McQueen
Ja kan säga att de inte va lätt att se vilken modell som var vilken när ja kolla på AMcQ showen men när SB kom Ja bara KOLLA DÄR ÄR JU HON IGEN!

här gick hon för D&G, straight förbi Chanel Iman liksom...
och för några veckor sen såg min syrra henne i åhlens-höhö, lite werdo ju från catwalk till kd




De va lite om de de... PUSSHEJ!


Pignatelli (låter som en glass)

Inte för att ja har bråttom eller något sånt (eeeh..)  men när ja gifter mig ska jag bära en Carlo Pignatelli..


I'll get it all figured out, when I'm out from under

HEEEJ HEEJ!
Tro de eller ej men ja finns kvar här i världen, gud tyckte att ja kunde få bli lite äldre än femton..Så igår fyllde ja 16 och ja lever HÖHÖ!
Tack alla söta tuttifjutti som var så söta på min födelsedag, ní som inte ens sa grattis fuck u ;) ( De som ska ta åt sig är de som jag firade när de fyllde år)höhö..

SKolan har startat och de går utmärkt .. min klass är bara finfin. De gjorde ett sånt gulligt födelsedagskort till mig igår ,awwwwwwwww... ja slapp tyskan idag eftersom ja sa att ja skulle på synundersökning- vilket ja skulle- men när ja väl va där fick ja reda på att de är imorgon...fan ska ja säga till läraren imorgon då? Fuck..

MEN IAF, DEN 20 åker ja o familjen till tjetjenien WOHO !

hejleverpastej

RSS 2.0