brunettbella

OO EMMM GII!
Jaa jag vet att jag är efter , men men ... VADÅ BRUNETT?!?!?!?! det är ju hennes grej liksom bloooondiiiiiiin -bella liksom:O:O:O:O:O:O

Men det var snyggt.. A de va d hejdå!

31 july

Hej allihopa (:
Åh jävlar vad tiden har gått det är redan sista juli i can't belive it.
På sistone har jag varit så sugen på lite miljöomväxling. Det kan ju bero på att jag har gjort det rätt mycket i mitt liv och inte orkar vara på samma ställe i mer än några månader? Idag sa jag till mamma - Gud mamma det är ju skit längesen jag åkte tåg sist! eeh... vem säger så när sist man åkte tåg var typ förra månaden??
Aja men ja vill ha lite change, och det kommer det nog också att bli.. kanske till hösten kanske till vintern. Jag vill ha äventyr! Klimatförändring skulle inte heller sitta så dåligt, jag är så trött på sverige piss kiss väder, det är jättemysigt med åska och regn- men en gång i månaden räcker tack! När jag flyttar blir de' att 40-50 grader Plus att se framemot- eller inte när man väl kommer vara där och svettas som en gris, men ändå, det finns ju alla årstider där ändå, gulröda träd på hösten, snö på vintern och så vidare...
Pusspusss!


HEY'Y'ALL!

Det var längesen men här kommer ett inlägg från moi :)

Igår kom jag och mina systrar hem  från landet pretty much kan man säga, vi har varit hos kompisar som har en villa o grejs där, riktigt mysigt var det men det regnade dock.. vi som tänkte bada, grilla marshmallows o partaja på så vis. Men det fick bli andra vis.. det var roligt ändå. En kompis som vi inte träffat på kanske sex år var där, han är engelsk- with the accent you know ;) DET ÄR SÅÅ CHARMIGT SÅ MAN INTE VET VAD!
Så jag längtar  tillbaks tid, eftersom stora syrrans school börjar om en vecka får vi se till att åka ut igen till helgen eller något.

Jag har faktiskt saknat min blogg.. Men nu känner ja inte för att dra gamla roligheter något mer, Jag orkar inte dra det nu riktigt men jag kommer med stora nyheter lite senare (som i om några dagar/veckor)

Puss på er alla ♥


Jag lever

tro det eller ej.. Men I do.
Min dator är å reparation,och den gamla väntar på ett nytt batteri.
Så.. det var allt, det är inte kul att blogga hos någon så det blir väl mer när datorn är tillbaka ;)
Men men håll utkik efter ett inlägg då&då
Pusss♥

like you didn't know

HEEEY Y'AAALLL!!!
Idag är jag på allerten! Fart i maj känner jag, så idag ska ja hitta på ngnting kuligt! Så de så! Ja ska fanemej' inte slösa på min dyrbara tid denna sommar tvåtusennio!

Pusselipuss♥


En trogen lillebror som läser Vouge?

I can't let you go

When I think of your smile
I tought that i was stronger
I should stay for a while
just a little bit longer
tralalala (8)


Även om det inte är om this beauty så tycker jag att den bilden passar finfint till det här inlägget.
Signe är vacker. Hon förföljer mig i mina drömmar, hon har vänt mig upp och ner (haha)..
I can't let go, så vacker.

JULI

som sagt.. det går fort..
Idag vaknade jag upp svullen i ansiktet, va så svullen att inte ens jag ( JJAAG MADINA LIKSOM)  hade svarta pööser/ringar kring ögonen. Jag är däremot nöjd över vädret idag, den där värmeböljan började gå mig på nerverna där ett tag!
Idag ska ja väl dra på rixfmgrejsen troor jag, hatar rixfmfestivaler egentligen, men de är kul om man har roligt sällskap :D Annars vet ja inte vad else ja kmr hitta på, inte mycket.. Jag vill att något ska hända. Kan inte någon lyfta up lovet på något sätt och vis?


min hatt den har tre kanter...

Jag vill har en hatt :) Eller en marinblå LA. keps!
Anteckna i intresseklöbben vetja ;)
PUSS!

they will hurt you

Innan mitt möte träffade jag på mamma (japp karlstad är stort) då föreslog hon att vi skulle mötas efteråt, gå på stan och fika. Och så fick de bli. Det blev en shoe-hunt för mig, jag köpte till och med ett par från Bianco till slut, svarta, kilklack, rosett där framme, söta... men fan va dom gjorde ont! Jag har nämligen liktorn probs! Så efter att ha gått runt i dom runt stan och fikat klart tog jag av mig dom i Axelssons och tog på dom andra jag hade från början igen, sen lämnade vi tillbaka dom xD hahah!
Men jag hittade en klänning på MQ iaf till min farbrors bröllop, visar imorn- idag.. :)
Pusspuss!♥


en katt min lillebror är besatt av, han påstår att den är hans. denna katt älskar honom, ingen annan. Respect.

RSS 2.0